Ambachtelijk Italiaans schepijs

Bij ijssalon La Dolce maken we iedere dag vers Italiaans schepijs van de beste ingrediënten. Al het ijs wordt bereid onder leiding van onze Italiaanse ijsmeester: Marco Collu.

Vruchtenijs

Ons vruchtenijs maken we van vers fruit en op basis van water, ook wel sorbetijs genoemd. Omdat dit ijs op waterbasis is gebruiken we dus geen melk of room. Marco - onze italiaan - ziet het elke keer weer als een uitdaging om sorbetijs te maken dat zo romig is, dat je niet gelooft dat het sorbetijs is. Kom zelf maar proeven!

Roomijs

Voor ons roomijs gebruiken we verse volle melk en slagroom. Hiermee maken we de romigste roomijsjes. Vervolgens voegen we de beste vanille toe voor een heerlijk vanilleijsje, de lekkerste siciliaanse pistachenoten die we kunnen vinden voor een fantastisch pistacheijsje of de romigste caramel voor een... ga zo nog maar even door.

Suikervrij ijs?

Liever suikervrij? Geen probleem, we hebben altijd suikervrije ijsjes op voorraad in wisselende smaken. We zoeten deze ijsjes met Stevia. Dit is een plantaardig zoetmiddel dus helemaal vrij van synthetische smaak- en zoetstoffen!

IJs van IJssalon La Dolce
IJsmaker bij IJssalon La Dolce

Over onze ijsmeester: Marco Collu

Marco is een rasechte Italiaan die iedere dag gaat voor het beste resultaat. Zo maakt hij veel gebruik van pure Italiaanse grondstoffen, vers fruit en verse melk. Zijn favoriete smaken? Limoen-basilicum en pistache...

Onze ijskeuken is gevestigd in de ijssalon in Coevorden, Daar maakt onze ijsmeester altijd de lekkerste smaakjes waar je altijd welkom bent om eens een kijkje te nemen!